Ma 2022. 5. 20, péntek, Bernát, Felícia napja van. Holnap Konstantin napja lesz.
 

Gyártmányaink:

Nyílászáró

Redõny

Reluxa

Roletta

Plisee függöny

Szalagfüggöny

Szúnyoghálók

Harmónikaajtók

Napellenzõk

Ipari függönyök

Garázskapu

Vezérlések

Autókozmetika

Ipari függönyök

Gondolt-e már arra, hogy a meleg levegő könnyen kiszökik télen a fűtött üzemcsarnokból? Az ajtót becsukni a nagy forgalom miatt nem lehet. Nyáron is előállhat ez a probléma a légkondicionált helyiségekben.Sokba kerül az élelmiszerek hidegen tartása üzletében? Drága a fűtés?

A problémáját Jenei megoldja!


Bemutatja Önöknek az ipari szalagfüggönyöket és egy- valamint kétszárnyú lengőajtókat.
Ipari lengőajtók

A kereskedelem, élelmiszer-, gyógyszer- és egyéb ipari helyiségek főként beltéri ajtajainak nyílászárója.Személy- és tehetforgalomhoz alkalmazkodók. A keret rozsdamentes vagy porszórt horganyozott acélból készülhet, a kapulap anyaga 4, 5, 7 mm vastag teljesen átlátszó lágy vagy részben szines panel.
Az ajtók a kívánt méretben, de egyedi igény esetén a standard 4000x4000-es méret felett is kaphatók.


Termofüggönyök

Ipari körülmények közötti használatra, targonca és teher forgalomra tervezték. A szalag anyaga 2,3 vagy 4 mm vastag 200, 300 vagy 400 mm széles víztiszta PVC anyag. A szalagok élei lekrekítettek, így nem okoznak sérülést személyforgalom esetén sem. A méretre készített szalagok galvanizált vagy rozsdametes acél kampósorra vannak felfüggesztve. Ez a kikalakítás lehetővé teszi a szalagok átfedésének változtatását, illetve egy-egy szalag gyors cseréjét.
Személyforgalmú bejáratokra, hűtőkamrába és hűtőkocsikra javasoljuk a 2 mm vastag és 100 vagy 150 mm széles PVC szalagokból készült függönyt. Felhelyezése kemény PVC profilba történik, ami szintén lehetővé teszi a könnyű és gyors levételt vagy cserét.
Termofüggönyt gyártunk még csemegepultra, tejhűtőre is!

Térelválasztások

A kampósoros felfüggesztés, a szalagok és/vagy táblák felhasználásának segítségével különböző technológiai és hőszigetelő lezárásokat készítünk élelmiszeripari üzemekbe, ipari csarnokokba, raktárakba.


Garantáljuk a megtakarítást!
- Angliában, ahol a termofüggöny anyagát gyártják a független laboratóriumok mé-rései szerint legalább 47%-os az elektromos energia megtakarítás.
- Megtakarítás a fűtésszámlában
- Megtakarítás a beruházási költségekben. 3-4 Celsiusfokos hőmérsékletcsökke-nést eredményez a hűtőben, így Önnek nem szükséges esetlegesen új hűtőt vásárol-
nia. Szükségtelenné teszi az éjszakai háttérhűtő beállítását.
- Mivel kisebb a kompresszor igénybevétele, így nő az élettartama is.

alapítva: 1993.