Ma 2022. 5. 20, péntek, Bernát, Felícia napja van. Holnap Konstantin napja lesz.
 

Gyártmányaink:

Nyílászáró

Redõny

Reluxa

Roletta

Plisee függöny

Szalagfüggöny

Szúnyoghálók

Harmónikaajtók

Napellenzõk

Ipari függönyök

Garázskapu

Vezérlések

Autókozmetika
Mûanyag nyílászárók
Mûanyag ablakok
Szellõzõk ablakokhoz
Bejárati ajtók
Tolórendszerek
Télikert
Beltéri nyílászárók
Fém nyílászárók
Fém ajtók
Hõszigetelet acélajtók
Nyílászárók - Fém nyílászárók (2.)    

Hőszigetelet acél ajtók

GAE-1A többfunkciós ajtó

Ideális építőeleme a magán- üzleti és ipari építkezéseknek. Használható beltéri és kültéri ajtóként, jobbos és balos formában, egyedi kiegészítőkkel. Ajtólappal és tokkal együtt szállítjuk. A tüzihorganyozott acéllemezből készült duplafalú ajtólap poliészter alapú, környezetbarát alapfestékkel bevonva melyet porszórással vittek fel. Szine szürkésfehér.

GAE-B többfunciós ajtó

Amikor nagyon fontos a biztonság akkor muatakozik meg ennek az ajtónak az igazi ereje. A pánt felőli oldalon a két biztosító csap megakadályozza a bezárt ajtó kiemelését, a zár felöli oldalon lévő két reteszzár pedig tovább fokozza az illetéktelen behatolókkal szembeni védelmet.

GAE-C többfunkciós ajtó

Széria méretekben rendelhető, három oldalon falcolt 40 mm vastag, tűzihorganyzott acéllemezből készült ajtólap porszórt alapozóbevonattal. Alaptartozás a kerekített fekete kilincgarnitúra.

GAE-D többfunkciós ajtó

Erős igénybevétel esetére ajánljuk. Alkalmazható külső és belső beépítésre. Maximum 1500 mm-es szélességű és 3000 mm magasságú különleges méreteknek, valamint a számos kiegészítőnek köszönhetően ügyfeleink bármilyen speciális esethez megtalálják az ideális megoldást.
A 3000x3000 mm-es kétszárnyú változata nagy falnyílásokhoz is jól használható.

Tűzgátló ajtók

A különleges tűzvédelmet igénylő területeken csak egy a fontos: a minőség a legjobb legyen.

Vasalatok...
A standard kivitelű tűzgátló beszerelésre kész ajtókon kerekített fekete műanyag kilincs található acél maggal. A proficilinderes váltózár szines tollaskulcs befogadására alkalmas betétet tartalmaz, kulccsal együtt.

Ajtólap szerkezet...
Az ajtók lapjaiban kőzetgyapot betét található, kétoldali falccal vannak ellátva, így jobbra és balra egyaránt nyithatók. Alapkivitelben horganyzott lemezből készülnek majd elektrosztatikus porszórással szürkésfehés színű felületet kapnak.

Rögzítés...
A 2mm vastag horganyzott acéllemezből készült sarktokok gyárilag rögzített falazókarmokkal vannak ellátva, és a szintén alapozott felület védi a tokot a korrózióval szemben. A színe szürkésfehér. A néby oldalon körbefutó tűzgátló tömítés a tok horgonyában helyezkedik el. Tűz esetén egy tűzvédő csík felhabosodik és lezárja az ajtólap és a tok közötti hézagot.

Tömítés...
Az intumex csík ajtó esetében a fej- és lábrészen, csapóajtó esetében pedig a csapóajtó lapjának három éle mentén található.

Tűz esetén meg kell akadályozni annak átterjedését más helyiségekbe. A VarioDoor "Európa" ajtó a tűz keletkezésének első pillanatától kezdve védelmet nyújt. A tűz során keletkező, életveszélyes füstgázok komoly veszélyt jeletnenek és gyakran több áldozatot követelnek, mint maga a tűz. A VarioDoor "Európa" ajtó megfelell a füstgáz védelmi követelményeknek, hosszú ideig nyújt védelmet a füst ellen.

 

alapítva: 1993.