Ma 2022. 5. 20, péntek, Bernát, Felícia napja van. Holnap Konstantin napja lesz.
 

Gyártmányaink:

Nyílászáró

Redõny

Reluxa

Roletta

Plisee függöny

Szalagfüggöny

Szúnyoghálók

Harmónikaajtók

Napellenzõk

Ipari függönyök

Garázskapu

Vezérlések

Autókozmetika
Pilsee függönyök

A legváltoztosabb alakzatok és formák árnyékolására alkalmas belső téri berendezés. Nem kérdés többé a különleges alakú nyílászárók árnyékolásának lehetősége. Működtetése többféleképpen lehetséges. Az utóbbi években az emberek visszatérnek a természetes anyagokhoz a szobai berendezések terén. A plisé függöny anyaga rokon a textil függöny anyagával, de sokkal jobb minőségű és jobban kombinálható. Minden fajta nyílászárót megfelelően árnyékol, legyen az vízszintes, függőleges vagy íves.

Hatékonyan őrzi meg a szoba klímáját, jó hőszabályozó. Szín és forma gazdagsága megoldás minden lakásba és irodába. Más árnyékoló rendszerekkel ellentétben magas esztétikai kultúrájú és egyedi funkcionalitású is egyben. Határtalan variálhatósága miatt rugalmasan alkalmazkodik az Ön igényeihez. Magas üvegablakoknál elekrtomos motorral vagy kézi tolórúddal tudjuk kényelmesen működtetni. Ezért célszerű a használata üvegkupoláknál, téli kerteknél.

Más dekorációs elemekkel is jól kombinálható. Kialakítható segítségével akár romantikus, akár diplomatikus környezet. Alkalmazható akár két helyiség között is. Elvárás a modern árnyékoló rendszekkel szemben, hogy könnyen tisztíthatók legyenek. A plisé függöny eleget tesz ennek az elvárásnak.

A plisé függöny minden igényt kielégít:

Négy különböző átlátszóságú anyagból készíthető, az átlátszótól a teljesen átlátszatlanig.
Úgy, mint más ablakdíszítő rendszerek minden plisé termék egyoldali fémezéssel van ellátva, ez mosható, de minden más eleme is tisztítható.

A plisé függöny hosszú életű és formatartó.

alapítva: 1993.