Ma 2022. 5. 20, péntek, Bernát, Felícia napja van. Holnap Konstantin napja lesz.
 

Gyártmányaink:

Nyílászáró

Redõny

Reluxa

Roletta

Plisee függöny

Szalagfüggöny

Szúnyoghálók

Harmónikaajtók

Napellenzõk

Ipari függönyök

Garázskapu

Vezérlések

Autókozmetika
Mûanyag redõnyrendszerek
Külsõ tokos redõnyök
Vakolható tokos redõnyök
Alumínium redõnyrendszerek
Külsõ tokos alumínium redõnyök
Vakolható tokos alumínium redõny
Fa redõnyök
Redõny - Alumínium redõnyrendszerek    

A technika fejlődése a redőnygyártóknak is újabb műszaki megoldások bevezetését tette lehetővé. Az alumínium alkalmazásával ki lehetett válltani az eddigi korrodálódó elemeket. A porszórásos technológia bevezetésével megóvjuk vásárlóinkat a festési karbantartási munkák fáradalmaitól és költségeitől. A választható színek száma kimeríthetetlenné vált. Az így színezett felületek UV stabilitása 100% lett.

Emlékké tettük a kifakult és eldeformálódott redőnyök látványát. Mechanikai stabilitása többszöröse a műanyag redőnyökéhez képest. Minden szerkezeti elemük korrózió mentes. Minden alumínium redőny elektronizálható, vezérelhető.
Társaságunk, a nemzetközileg elismert SOMFY elektronikákat használja redőnyeinek mozgatására és vezérlésére.

Külső tokos alumínium redőnyök

A nyílászáró elé építhető alumínium redőny megjelenésével lehetővé tette, a műanyag redőnyök kiválltását. Rohamos elterjedését, praktikus előnyeinek sokasága biztosította. Változatos szín és formaválasztéka miatt igen közkedvelt.
Kertes, társas és tömb házakra is szerelhető. Többféle műszaki tartalommal készítjük a megrendelői igényeknek megfelelően. Mechanikus és elektromos mozgatása lehetséges. Rövid gyártási határidő. Egyszerű és gyors szerelhetőség.

Vakolható tokos alumínium redőny

Ma már egyre inkább megfogalmazódó igény, hogy a redőnyszekrény ne látszon a házak homlokzatán. Erre a problémára a tervezők több megoldást dolgoztak ki. Társaságunk három lehetőséget kínál vásárlóinak tetszés szerint.
Ablak elé épített, lépcsős áthidalóval.
Ablak elé épített, ablak tokmagasítóval.
Ablak fölé épített, ráépített változat.
A vakolható rendszerek előnye az, hogy a redőnyszekrény nem látszik, és az épület homlokzata egységes megjelenést kap. A redőnyszekrény elején elhelyezett hőszigetelő biztosítja a hő híd mentességet. Kertes, társas és tömb házakra is szerelhető. Többféle műszaki tartalommal készítjük a megrendelői igényeknek megfelelően.
Mechanikus és elektromos mozgatása lehetséges.
Rövid gyártási határidő.
Egyszerű és gyors szerelhetőség.
Új építésű házakhoz ajánljuk.


alapítva: 1993.