Ma 2022. 5. 20, péntek, Bernát, Felícia napja van. Holnap Konstantin napja lesz.
 

Gyártmányaink:

Nyílászáró

Redõny

Reluxa

Roletta

Plisee függöny

Szalagfüggöny

Szúnyoghálók

Harmónikaajtók

Napellenzõk

Ipari függönyök

Garázskapu

Vezérlések

Autókozmetika
Szalagfüggönyök

Jó minőségű és esztétikus szalafüggönyeink lakások, irodák, tetőterek beltéri árnyékolására szolgálnak.

A kívülről és belülről egyaránt harmonikus látványt nyújtó függönyeink, egyéni ízlések megfelelő anyagból és színből az Ön igényeihez igazodnak. Termékeinket egyenes, ferde, íves karnisokkal, különböző mozgatási lehetőségekkel kivitelezzük. Húszféle anyagból és számtalan színből. Klasszikus és modern lakások részeként is ideális a kényelem kialakításához a szalagfüggöny. A függöny különféle elrendezése egyénivé teszi az Ön otthonát.
A szín és a forma megfelelő kiválasztásával még hamonikusabbá teheti lakását vagy irodáját. Lakásban és irodában is sokoldalúan használható .

Függőleges árnyékoló nem csak egyszerű függeszthető árnyékolóeszközként alkalmazható hanem a szoba dekoratív részeként.A lakásban bárhol használható, térelválasztóként is nagyszerű anélkül, hogy a fényt és a barátságos klímát megbontaná.

Egyedülálló fényeffektek

Különösen a lemenő nap fénye ellen védi jól a szemet. Hangulatosan világítja meg a szobát a nap fénye, amint a szalagüggöny megszűri azt.A lamellák erős, jó minőségű anyagból készültek, hogy a napfénynek ellenálljanak. Optimális klímát és fényviszonyokat biztosít a lakásban és a munkahelyen.

Kiterjesztett technológia

A felső rész a lamella vezető, ami eloxált alumíniumból készült, ezért nem rozsdásodik. A lamellákat mindkét végén tartja, a beépíthető motorral elekrtomosan is mozgathatók a lamellák.

A szalagfüggöny mozgatási lehetőségei:


Oldalról zárás a használt vég felé.

Oldalról zárás a használt vég felől.

Középre zárás az összes lamellát megfelezve.

Az összes lamella középre húzása.

Összehúzás háromszög alakban.

alapítva: 1993.